Beranda | Members | Peta | Gallery | Ngobrol | Berita | Artikel | Pengurus Login
  Reuni LIVE! | Teleconference |
 
   



Cornelia Agustina
18-08-1965 (52)
  



Ratna Kartikasari
18-08-1967 (50)
 
Gabung ke Milist Alste-85
 
Statistik
Hits415740
Today Hits493
Today Visitors116
Member logon3
 

<< Woro-woro Seko Seksi Acara Reuni Akbar ALSTE-85 28-29 Juni 2008
dikirim oleh: Herudi Wijayanto | Senin, 02 Juni 2008
Yuk prakonco ALSTE 85, podo dolan ning SMA 3 Semarang, in dino Sabtu - Minggu (28-29 Juni 2008), ning wis kita tinggalno 25 th kepungkur, rak wis podho kuangen to??..

Tibakno ora kroso yo, awake dhewe sing wis suwe ninggalna sekolah, sing saiki mungkin wia podo berubah, nanging ati lan persahabatan ning awake dhewe ojo nganti melu berubah yo...

Awake dhewe saiki wis podo dadi wong tuwo sing luwih arif lan bijaksono mergo wis nduwe bojo lan anak seko siji sampek papat, lan seterusse..

Yoo, kita bangun Keluarga Besar ALSTE 85, sing pasti saiki jumlahe luwih akeh, dadi butuh wadah sing luwih gedhe lan solid..., so ayo rame-rame podo njupuk cuti, terus podo teko gasik, tinggalno sakkabehhe, cukup sangu "kenangan tak terlupakan, indah, pahit, getir, manis... selama dheweke duduk bersama di SMA 3 Semarang"

Matur Nuwun..

Herudi Wijayanto
NIS 8204815


© Nopember 2007 - Alste-85
Site owner : Sulaksono ST
Web Developer : Yoyok Poerwedi
Catur Sakti Prianto